Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Skyy Vodka San Francisco 1L

Skyy Vodka San Francisco 1L

Regular price Lek 2,360.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,360.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Skyy është një nga vodkat e para të bëra ne Amerike, dhe përdor një proces inovativ të distilimit të katërfishtë dhe filtrimit të trefishtë. Distilimi katërfish i kolonës largon shumicën e papastërtive në një nivel që ne terma teknik quahet SKYY Grade. Filtrimi i trefishtë percjellaromë agrumesh, si erëzash , e cila krijon nje voka të lëmuar dhe të freskët, të pandryshuar në mbi 20 vjet. Karakteristik: kremoze me shenime anisani, koriandë dhe piperi.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.