Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Peroni Gran Riserva Birrë Puro Malto Shishe 0.5L

Peroni Gran Riserva Birrë Puro Malto Shishe 0.5L

Regular price Lek 250.00 ALL
Regular price Sale price Lek 250.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Birrë e veçantë dhe e purifikuar. Fermentim i ulët duke ju nënshtruar procesit të zierjes së dyfishtë në temperaturë të ulët. Preferohet të konsumohet në temperaturat: 4°-6°C. Në shije e karakterizuar nga një aromë delikate, me nota malti fin dhe hops aromatik. Procesi i fermentimit i jep asaj shënime të veçanta të drithërave të thekura dhe erëzave.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.