Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Peroni Gran Riserva Birrë Doppio Malto Shishe 0.5L

Peroni Gran Riserva Birrë Doppio Malto Shishe 0.5L

Regular price Lek 250.00 ALL
Regular price Sale price Lek 250.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Birrë e fermentuar dyfish. Me fermentim të ulët dhe 100% malt italian. Temperatura e shërbimit 6-8° C. Përmban malt special të karamelizuar dhe hops aromatik. Ekuilibruar me aromën e drithërave dhe maltin të thekur. Sekreti shijes pakëz pikante është përzierja në temperaturë të ulët

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.