Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Old Smuggler 0.7L

Old Smuggler 0.7L

Regular price Lek 2,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Old Smuggler është një uiski skocez i përzier, me një histori që shkon në 1835. Shija e tij e shkëlqyer dhe e butë, është për shkak se ai prodhohet nga perzierja e uiskit më të mire të Skocisë në traditën e kontrabandistëve të shekullit të 18-të, të cilët rrezikuan jetën dhe nderin e tyre për ta ndarë atë me klientët e tyre besnikë. Respekton metodën tradicionale skoceze. Plakja bëhet nga fuçi lisi francez.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.