Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Y3.3 ROSSA D (NEW TB)

Y3.3 ROSSA D (NEW TB)

Regular price Lek 12,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 12,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Klasiko, një kafe me pjekje klasike që të lën një ëmëz të ëmbël me nota delikate karameli, luleve të portokallit dhe jasmines. Çdo E.S.E përmban një bluarje illy të matur dhe të tampuar në perfeksion si dhe të mbledhur në një fletë filtrimi të mirë për mjedisin e dizenjuar për të përmbajtur shijet dhe aromat kryesore.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.