Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Y3.3 NERA D (NEW TB)

Y3.3 NERA D (NEW TB)

Regular price Lek 12,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 12,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Makineria e kafesë Y3.3 është mënyra më e thjeshtë për të shijuar shijen autentike illy. Është version i përditësuar i makinerisë së famshme Y3.2 me karakteristika praktike që përmirësojnë eksperiencën tuaj. E disponueshme në ngjyrën të bardhë, kjo makineri minimale dhe elegante është dizenjuar nga Piero Lissoni, duke ju ofruar një eksperiencë intuitive dhe të lehtë për tu përdorur. E përshtatshme për në kuzhina dhe zyra të mëdha ose të vogla.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.