Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Whispering Angel Rose 2021 0.75L 13%

Whispering Angel Rose 2021 0.75L 13%

Regular price Lek 4,003.57 ALL
Regular price Sale price Lek 4,003.57 ALL
Sale Sold out
Tax included.

VERMOUTH I VËRTETË, ORIGJINALE KLASIKE. Një produkt vërtet i jashtëzakonshëm, i konsideruar si një vermuth unik nga barmenët profesionistë dhe përbërësi thelbësor për krijimin e koktejit perfekt. Carpano Classico bazohet në recetën origjinale të vermuthit të shpikur nga Antonio Benedetto Carpano.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.