Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Vecchia Romagna Etichetta Nera Liker 0.7L Gift Box

Vecchia Romagna Etichetta Nera Liker 0.7L Gift Box

Regular price Lek 1,950.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,950.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Duke kombinuar intensitetin, ashpërsinë e përmbajtur dhe kontradiktat ekstreme, përzierja Dom Pérignon Vintage 2012 zbulon një strukturë unike, që rezonon në ritmin e energjisë së kontrolluar, të drejtuar nga një aciditet dhe hidhësi që shpërthen në mënyrë madhështore.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.