Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Vecchia Romagna Classica 0.7L

Vecchia Romagna Classica 0.7L

Regular price Lek 1,650.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,650.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Vecchia Romagna Classica, rrjedh nga përzgjedhja e rrushit më të mirë, distilimit të dyfishtë dhe plakjes në fuçi lisi. Ky kombinim lejon të përftohet një brandy me një aromë të freskët dhe delikate. Karakterizohet nga një ngjyrë e bukur e ndritshme antike bakri dhe ari. Ndihet aroma e frutave tropikale, siç janë papaja dhe ananasi, me vanilje, kanelle dhe karafil.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.