Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Valfrutta Misër 326 Gr

Valfrutta Misër 326 Gr

Regular price Lek 152.00 ALL
Regular price Sale price Lek 152.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Misër i ëmbël italian, pa sheqer të shtuar dhe pa konservues. Avulluar dhe paketuar menjëherë për të patur çdo ditë shijen dhe aromën e misrit të korrur.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.