Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Valfrutta Frullato Miks Frutash 1 L

Valfrutta Frullato Miks Frutash 1 L

Regular price Lek 220.00 ALL
Regular price Sale price Lek 220.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Mango, mollë, kunguj dhe karotë. Një përzierje me një aromë te kendshme dhe ekzotike, të garantuar nga frutat dhe perimet më të mira, të zgjedhura nga Valfutta. Një brik është bërë me kunguj, karota, mango, maracu, 4 mollë, limon dhe rrush. Pa ngjyrues dhe konservues. Përbërës 100% italian.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.