Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Valfrutta Fasule të Vogla 410 Gr

Valfrutta Fasule të Vogla 410 Gr

Regular price Lek 157.00 ALL
Regular price Sale price Lek 157.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Fasulet italiane me një aromë të pasur Ato janë një alternative e vlefshme për mishin, ideale për një dietë të shëndetshme dhe të ekuilibruar. % të lartë të proteinave dhe një burim natyral fibrash. Ato janë një alternative e vlefshme për mishin, ideale për një dietë të shëndetshme dhe të ekuilibruar.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.