Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Umiki Ocean Fused Whisky 46%, 0.5L

Umiki Ocean Fused Whisky 46%, 0.5L

Regular price Lek 7,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 7,500.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Umiki, është marka e parë e uiskit në botë me përmbatjtje të ujit të oqeanit dhe e përfunduar në fuçi pishe japoneze. Umiki, vjen si rezultat i përzierjes së ujit të pastër të dekripuar të oqeanit me uiski japonez të maltit të distiluar nga ana oqeanike dhe uiskit me grurë, që më pas përfundohen në fuçi pishe japoneze. Umiki ndryshe quhet edhe uiski i pemës së oqeanit, pasi oqeani është burimi i jetës dhe pema e pishës është simbol i jetës në Japoni.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.