Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Tormaresca Masseria Maime 2015 0.75L

Tormaresca Masseria Maime 2015 0.75L

Regular price Lek 5,720.00 ALL
Regular price Sale price Lek 5,720.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe nga krahina e Puglias, Itali. Varieteti i rrushit: Negroamaro 100%. Ngjyrë e kuqe, rubini. Verë e plotë me tanicitet elegant me aroma flagrante dhe të freskë ta që të kujtojnë frutat e egra të pyllit dhe shegës.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.