Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Tormaresca Kaloro Moscato di Trani 2016 0.375L

Tormaresca Kaloro Moscato di Trani 2016 0.375L

Regular price Lek 3,850.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,850.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë e ëmbël. nga krahina e Puglias, Itali. Prodhuar me metoda agrokulture biologjike dhe teknikën e tharjes pas vjeljes me ëmbëlsi natyrale. Varieteti i rrushit: Moskat (Moskat i Aleksandrisë) 100%. Ngjyrë e verdhë e kthjellët me reflekse në portokalli dhe strukturë të dendur. Ndjesi e këndshme e luleve të verdha, kajsia, mjalti aroma intensive e moskatit, shoqëruar me ëmbëlsi që rrit dëshirën t’a shijosh më tepër.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.