Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

The Busker Single Pot Whisky 0.7L

The Busker Single Pot Whisky 0.7L

Regular price Lek 3,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Shtëpia e Krug u themelua në 1843 nga Joseph Krug. Prodhuar në verilindje të Francës. Krug Rosé është një burim i vazhdueshëm surprizash për sa i përket strukturës, ngjyrës dhe aromës. Eshtë një shampanjë e jashtëzakonshme. Përzierja e varieteteve te rrushit: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir . Krug Rosé është e vetmja prestigjoze cuvee rosé, që përzihet nga një gamë e pasur e verërave nga tre lloje të ndryshme rrushi. Këto janë të ndërthurura me një verë Pinot Noir të mrekullueshme të fermentuar për të dhënë ngjyrën dhe erëzën e saj të pashembullt dhe karakteristike. Qendron pesë vjet në bodrumet e Krug i jep Krug Rosé flluskat e saj delikate dhe elegancën.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.