Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

The Busker Single Malt Whisky 0.7L

The Busker Single Malt Whisky 0.7L

Regular price Lek 3,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Hennessy, është një konjak që bashkon traditën dhe inovacionin. Balanca mes fortësisë dhe elegancës së Hennessy e kanë bërë atë të famshëm mes miliona specilistëve përgjatë historisë së saj 250 vjeçare. Marka vazhdon të ruajë vlerat e themeluesit të saj, Richard Hennessy, duke iu përkushtuar cilësisë dhe mjeshtërsisë. Hennessy, është një bluarje e përsosur mes 40 markave të ndryshme. Zbutja e konjakut VS realizohet për dy deri në tetë vjet. E pjekur në fuçi lisi, derisa konjaku arrin konsistencën e duhur. Hennessy është një përzierje e guximshme, por harmonike, me erëza të pasura dhe shije frutash, të cilat kombinohen në mënyrë perfekte me nuancat delikate të vaniljes.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.