Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

The Busker Single Grain Whisky 0.7L

The Busker Single Grain Whisky 0.7L

Regular price Lek 3,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Hennessy Paradis është një përzierje e 100 eaux de vie të ndryshme të vjetëruara deri në 130 vjet. Harmonia, finesa dhe eleganca janë karakteristikat mbizotëruese. Paradis është fryt i martesave të njëpasnjëshme midis qindra eaux de vie të ndryshme, të ushqyer deri në pjekuri nga brezat e njëpasnjëshëm të së njëjtës familje të mjeshtrave. Paradis zbulon karakterin e tij delikat dhe prej velveti, duke lënë të kuptohet tekstura e mëndafshtë që do të pasojë. Ka një shpërthim notash të luleve të jaseminit dhe dorëzonjës, të nënvizuara nga një shtresë me intensitet të butë të frutave të kuqe. Në mënyrë paradoksale, sugjerimet e notave pikante rriten dhe më pas zhduken, duke lënë pasuri në qiellëz.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.