Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Terrazas Cabernet Sauvignon 2017 0.75L

Terrazas Cabernet Sauvignon 2017 0.75L

Regular price Lek 4,620.00 ALL
Regular price Sale price Lek 4,620.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe e prodhuar prodhuar në Mendoza, Argjentinë. Varieteti i rrushit: Cabernet Sauvignon 100%. E kuqe rubin me trup të dendur. Aromë boronice dhe vishnje, piper dhe eukaliptus, tepër elegante dhe me shije që zgjat.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.