Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Tequila Sierra Silver 0.7L

Tequila Sierra Silver 0.7L

Regular price Lek 2,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,200.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Sierra Tequila Silver vjen nga Destilería Sierra, e vendosur në një Hacienda historike në Guadalajara, kryeqyteti i tekilas. Sierra Tequila Silver është një tekila e butë me aromë të plotë, frutore, e freskët, mbizotërohet nga një notë e lehtë djegëse. Ka shënime të lehta të mollës jeshile dhe ananasit. Nuancat e piperit i japin Sierra Tequila vecante. Distilimi tradicional i jep aromën unike, frutore të çdo shishe të Sierra Tequila. Agave nga malësitë e Jalisco. Distilim i dyfishtë. Shitet në mbi 90 vende në të gjithë botën.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.