Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Tequila Sierra Reposado 0.7L

Tequila Sierra Reposado 0.7L

Regular price Lek 2,400.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,400.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Sierra Tequila Reposado është distiluar dy herë në tenxhere bakri. Reposado është cilësia më e famshme në Tekilas midis meksikanëve. Freskia dhe shija e parezistueshme e Sierra Tequila Reposado karakterizohet nga shënime të buta të vaniljes dhe karamelit, por edhe nga aromat e bimëve aromatike. Kjo shumëllojshmëri e aromave, e cila ka fituar shumë çmime ndërkombëtare, i jep Sierra Tequila Reposado një kompleksitet të veçantë.Sierra Tequila vjen nga Destilería Sierra, e vendosur në një Hacienda historike në Guadalajara, kryeqyteti i Tequilas.Pas distilimit, Sierra Tequila Reposado pushon për nëntë muaj në copat e lisit të thekur. Kjo i jep asaj ngjyrë të artë dhe kompleksitet aromatik.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.