Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Tequila Sierra Antiguo

Tequila Sierra Antiguo

Regular price Lek 2,950.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,950.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Sierra Antiguo Plata ka 40% vol. alkool dhe është shumë i butë për një produkt të ri. Kjo për shkak të cilësisë së lartë të lëndëve të para, përpunimit tradicional të tyre dhe fazës së pushimit dhe harmonizimit të tekilës në depozita inox. Sierra Antiguo Plata është ideale për margaritat klasike. Miqtë e kulturës meksikane të pijeve do ta pëlqejnë drejtësinë me fruta dhe fuqinë pikante të kësaj Tequila 100% të Agave.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.