Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Spumante Dolce 0.75L

Spumante Dolce 0.75L

Regular price Lek 528.00 ALL
Regular price Sale price Lek 528.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Spumante, e prodhuar në krahinën e Venetos dhe Emilia Romagnia në Itali. Varieteti i rrushit i përdorur për prodhim: Moskat. Ngjyrë e verdhe, fine me shkëlqim. Arome e pasur e rrushit moskat , karakterizohet nga fruta të fresketa, nota pjepri, ananasi, pjeshkë , qitro, nota lulesh.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.