Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Sentiero Del Vento Vermentino Terre Siciliane 2021 0.75L 13%

Sentiero Del Vento Vermentino Terre Siciliane 2021 0.75L 13%

Regular price Lek 2,640.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,640.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Pikërisht në zemër të ishullit siçilian, ku vera është e nxehtë dhe dimri i butë, Duca di Salaparuta zgjedh të kultivojë varietetin e rrushit Vermentino, shumë i vlerësuar në të gjithë Italinë, nga i cili është bërë Sentiero del Vento. Me aromat e tij mesdhetare, të bollshme dhe prej kadifeje në shije dhe të karakterizuar nga freski dhe mineralitet, i jep këtij varieteti rrushi një interpretim origjinal, duke reflektuar dëshirën për të qenë i hapur ndaj mundësive të reja.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.