Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Sensi Ninfato Toscana 2017 0.75L

Sensi Ninfato Toscana 2017 0.75L

Regular price Lek 2,310.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,310.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe. Prodhuar në krahinën e Toskanës, Itali. Varieteti i rrushit: Sangiovese 100%. Ngjyra e kuqe e errët, me reflekse vjollcë, e dendur dhe e mirë-balancuar. Aromatike frutash të kuqe si kumbull hoshafe, trëndafil, e plotë me tanina që ndihen dhe qëndrojnë gjatë.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.