Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Sensi Chianti Campoluce 2018 0.75L

Sensi Chianti Campoluce 2018 0.75L

Regular price Lek 1,695.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,695.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe biologjike. Prodhuar në krahinën e Toskanës, Itali. Fituese e shumë medaljeve. Varieteti i rrushit: Sangiovese, Nero D’avola. Ngjyra e kuqe e thellë rubini. E mirë-balancuar, aroma lisi, frutash të bardha dhe frutash të kuqe si qershia, mjedër, e freskët.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.