Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

San Benedetto Bitter I Kuq 0.1 L

San Benedetto Bitter I Kuq 0.1 L

Regular price Lek 45.00 ALL
Regular price Sale price Lek 45.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Ben 's është linja e aperitivëve San Benedeto, me shije xhinxheri. Shishe me nje grafik të freskët dhe moderne, ''nud look'' me logon e San Benedetto në qelq, pasqyrojnë karakteristikat e produktit në transparencë. Shije dhe aromë e mrekullueshme xhinxheri. Ngjyrë e kuqe e ndezur.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.