Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Peroni Nastro Azzurro Birre Bjonde Kanace 0.33L 5%

Peroni Nastro Azzurro Birre Bjonde Kanace 0.33L 5%

Regular price Lek 155.00 ALL
Regular price Sale price Lek 155.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Peroni Nastro Azzurro është një lager intensivisht i mprehtë dhe freskues, me një shije të pagabueshme të stilit italian, i prodhuar në Itali sipas recetës origjinale, që nga viti 1963. I njohur si përfaqësues i stilit dhe kulturës klasike italiane. Kjo birrë premium përmban 5.1% alkool në volum dhe prodhohet me mjeshtëri duke përdorur vetëm cilësinë dhe shumëllojshmërinë më të mirë të elbit pranveror, misrit, malteve dhe hopëve dhe duke ndjekur një proces të përpiktë prodhimi.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.