Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Peroni Gran Riserva Birrë e Kuqe Shishe 0.5L

Peroni Gran Riserva Birrë e Kuqe Shishe 0.5L

Regular price Lek 250.00 ALL
Regular price Sale price Lek 250.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Birrë kampione brenda kategorisë së saj. Fermentim i ulët.Me ngjyrë rubini të kuqe, falë maltit italian Amber. Temperatura e shërbimit: 6-8° C. Pije e plotë dhe njëkohësisht e lehtë për t’u pirë. Shije të butë dhe unike, aromë e ngrohtë malti dhe karamele. Përmbajtja e moderuar e alkoolit (5.2% vol) e bën atë një birrë ideale për të shoqëruar picat dhe mishin e pjekur në skarë.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.