Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Passo Delle Mule Nero D'Avola Sicilia 0.75 L 13.5%

Passo Delle Mule Nero D'Avola Sicilia 0.75 L 13.5%

Regular price Lek 3,080.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,080.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e Kuqe, e varietetit te rushit Nero d’Avola, me permbajtje alkooli 13% deri ne 14.0%. E prodhuar ne krahinen e Siçilise ne Itali. Ngjyra: E kuqe e thellë rubin, intensive. Shija: Buqetë e përhapur, me fruta me qershi morello dhe mjedër, komplekse me aromat e balancuara të erëzave dhe vaniljes. Shije e pasur, e plotë kadifeje, me tanine të ashpra, por të këndshme.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.