Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Ouzo 12 0.7L

Ouzo 12 0.7L

Regular price Lek 1,450.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,450.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Ouzo më e njohur në botë. Ouzo 12 e ka origjinën në Kostandinopojë (Stamboll) në vitin 1880. Ai mori emrin në Pistolery Kaloyannis nga "Fuçia No12". Me kalimin e viteve është afirmuar vetvetiu si marka më e njohur e uzos në botë dhe i qëndron besnike recetës së saj origjinale. Ouzo 12 është pjesë e Gruppo Campari që nga viti 1999. Ouzo 12 është Ouzo me aromën me te jashtëzakonshme të historisë dhe traditës te prodhimit te uzos. Bottledo, shishje e vetme është përfaqësuese e shpirtit të Greqisë. Kjo pije preferohet për shijen e saj të pasur dhe aromën delikate.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.