Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Oro Pilla Brandy 38%

Oro Pilla Brandy 38%

Regular price Lek 1,380.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,380.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Oro Pilla është rezultat i një procesi kompleks prodhimi, besnik ndaj recetës origjinale për më shumë se njëqind vjet, për të garantuar cilësi të shkëlqyer. Një raki me karakter, me origjinë nga një përpunim i shkathët i ndarë në dy faza që synojnë maksimizimin e aromave origjinale të verës: distilimi, "kolona" pjesërisht e vazhdueshme dhe pjesërisht "alembike" e pandërprerë e tipit Charentais dhe përzierja e pijeve alkoolike të vjetruara në Itali. për të paktën tre vjet në fuçi lisi francez dhe fuçi lisi sllav.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.