Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

MOTTA PANDORO TARTUFATO VB

MOTTA PANDORO TARTUFATO VB

Regular price Lek 1,290.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,290.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Për adhuruesit e pandoros, zbuloni butësinë e Motta-s e mbushur me një krem ??të shijshëm kakao Santo Domingo dhe i mbuluar me çokollatë të shijshme të zezë.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.