Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Molinari Sambuca 0.7L

Molinari Sambuca 0.7L

Regular price Lek 2,250.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,250.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Molinari Sambuca është një liker i ëmbël dhe i fortë, aromatik, pergatitur nga receta sekrete e familjes Molinari. E bërë nga farat e lules se anisonit, sheqeri, bimë dhe erëza te ndryshme. Molinari është një produkt premium; Shija është e këndshme, e ngrohtë dhe e plotë në qiellzë. Molinari është e çertifikuar nga IFS , për prodhimin e produkteve që plotësojnë nivelet më të larta të cilësisë, në përputhje me standardin ISO 9001. Këto karakteristika e bëjnë Molinarin një produkt me cilësi të lartë, të konfirmuar.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.