Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Mezkal Meteoro Espadin 0.7L

Mezkal Meteoro Espadin 0.7L

Regular price Lek 7,700.00 ALL
Regular price Sale price Lek 7,700.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Balanca mes fortësisë dhe elegancës së Hennessy e kanë bërë atë të famshëm mes miliona specilistëve përgjatë historisë së saj 250 vjeçare. Marka vazhdon të ruajë vlerat e themeluesit të saj, Richard Hennessy, duke iu përkushtuar cilësisë dhe mjeshtërsisë. Gjithashtu një përkushtim kundrejt përbërësve është transmetuar nëpër brezat e pronarëve pjesë e familjes Hennessy. Hennessy VS si konjak është i mrekullueshëm për personat që kanë kohë që e shijojnë dhe ato që e provojnë për herë të parë. Shkathtësia dhe karakteri i fortë i Hennessy VS bën që tërheqja të jetë bindëse e diçkaje 'shumë të veçantë'.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.