Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Melini Chianti 0.75L

Melini Chianti 0.75L

Regular price Lek 1,102 ALL
Regular price Lek 1,837 ALL Sale price Lek 1,102 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe. Prodhuar nga një varietet unik i rrushit i krahinës së Piemontes/ Itali. Kjo verë Chianti moderne spikat në shijet e degustatorit amator dhe atij profesionist. Varietet e rrushit: Sangiovese 80% Canaiolo 20% Ngjyrë e kuqe e thellë rubin me strukturë të dendur. Aroma frutore intensive, tanina që sillen këndshëm dhe ndjehen gjatë.

View full details