Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Marsala Vergine Riserva 2008 0.75L 18.5%

Marsala Vergine Riserva 2008 0.75L 18.5%

Regular price Lek 9,790.00 ALL
Regular price Sale price Lek 9,790.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

MARSALA VERGINE RISERVA -Verë e fortifikuar e varietetit Grilo me permbajtje alkooli 18.5% nga krahina e Siçilise, Itali. Ngjyra : E verdhë e artë. Shija: Buqetë e freskët dhe e gjallë, ofron aroma mesdhetare me nota të luleve të jaseminit në hundë. Shije që reflekton një mjedis të karakterizuar nga një nivel i lartë lagështie, me ndjesi të vazhdueshme të shijshme dhe krokante në qiellëz.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.