Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Marsala Superiore Secco 2016 0.75L 18%

Marsala Superiore Secco 2016 0.75L 18%

Regular price Lek 7,700.00 ALL
Regular price Sale price Lek 7,700.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

MARSALA SEMISECCO SUPERIORE RISERVA Verëe fortifikuar e varietetit Grillo me permbajtje alkooli 19% nga krahina e Siçilise, Itali. Pamja e veres: Qelibar me nuanca të kuqe Shija: Bishtajat e vaniljes dhe lëkura mbushin hundë. Shija është e mbushur dhe e pasur, e ëmbël dhe natyrale.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.