Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Marsala Superiore Riserva Secco 2000 0.75L 18%

Marsala Superiore Riserva Secco 2000 0.75L 18%

Regular price Lek 41,800.00 ALL
Regular price Sale price Lek 41,800.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Marsala Superiore Riserva Secco Verë e fortifikuar e varietetit rrush i bardhë për DOC Marsala me permbajtje alkooli 18% nga krahina e Sicilise, Itali Pamja e veres: Ngjyre qelibar Shija e veres: Aroma të gentianit dhe ravenit me një shije te gjallë dhe te këndshme dhe te hidhur

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.