Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Marsala Superiore Dolce 2017 0.75L 18%

Marsala Superiore Dolce 2017 0.75L 18%

Regular price Lek 7,700.00 ALL
Regular price Sale price Lek 7,700.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Marsala Superiore Dolce Verë e fortifikuar e varieteti DOC rrush i bardhë për Marsala me permbajtje alkooli 18% nga krahina e Sicilise, Itali. Pamja e veres: Qelibar Shija e veres: Aroma të ngrohta hurmash, mjalti dhe nuanca të rrushit të pjekur.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.