Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Marsala Semisecco Superiore Riserva 2001 0.75 L 19%

Marsala Semisecco Superiore Riserva 2001 0.75 L 19%

Regular price Lek 35,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 35,200.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

MARSALA SEMISECCO SUPERIORE RISERVA Verë e fortifikuar e varietetit Grillo me permbajtje alkooli 19% nga krahina e Siçilise, Itali. Pamja e veres: Qelibar me nuanca të kuqe Shija: Bishtajat e vaniljes dhe lëkura mbushin hundë. Shija është e mbushur dhe e pasur, e ëmbël dhe natyrale

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.