Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Loacker Vafer Klasik Napolitaner 90 Gr

Loacker Vafer Klasik Napolitaner 90 Gr

Regular price Lek 119.00 ALL
Regular price Sale price Lek 119.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Specialiteti i çokollatës së qumështit me një mbushje të imët të kremit të lajthisë (50%) dhe gjetheve të freskëta të meshës

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.