Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Loacker Biskota Mini Tortina 90 Gr

Loacker Biskota Mini Tortina 90 Gr

Regular price Lek 368.00 ALL
Regular price Sale price Lek 368.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Specialiteti i çokollatës së qumështit me një mbushje të imët të kremës së lajthisë (50%) dhe gjetheve të freskëta të meshës.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.