Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Lavico Doc Etna Bianco 0.75 L 12.5%

Lavico Doc Etna Bianco 0.75 L 12.5%

Regular price Lek 3,960.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,960.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë e varietetit Carricant, me permbajtje alkooli 13% deri ne 13.5% nga krahina e Siçilise, Itali. Ngjyra: E verdhë kashte e ndezur. Shija: Buqetë e larmishme dhe intensive. Dominojnë notat e pjeshkës dhe frutave ekzotike, të cilat përzihen me ndjesitë e jodit dhe piperit të bardhë. Shumë e freskët dhe me shije, e gjallë por edhe e balancuar.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.