Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

La Doria Suko Kajsie 0.125 L

La Doria Suko Kajsie 0.125 L

Regular price Lek 44.00 ALL
Regular price Sale price Lek 44.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

100% kajsi italiane te vjela në shkallën e duhur të pjekjes, nga e cila nxirret një pulpë e butë dhe me aromë delikate. Falë përmbajtjes së lartë të fibrave, ndihmon për të zvogëluar përqindjen e acideve yndyrore të pranishme në trup duke përmirësuar rrjedhën e gjakut dhe tretjen. La Doria, është një produkt që ju bën të shijoni shijen e vërtetë të kajsive Pa ngjyrues dhe konservues, pulp kajsie 50 %.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.