Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

La Doria Suko Dardhe 0.125 L

La Doria Suko Dardhe 0.125 L

Regular price Lek 44.00 ALL
Regular price Sale price Lek 44.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Prodhuar duke përdorur vetëm dardha italiane të vjela në shkallen e duhur të pjekjes. E pasur me fibra dhe yndyrë të ulët, është ideale për normalizimin e kolesterolit. E disponueshme në formate praktike të përshtatshme për konsum shtëpiak dhe jashtë 100% dardha italiane , pulp dardhe 50% Pa ngjyrues dhe konservues

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.