Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Krug Rose Shampanje 0.75L Gift Box 12.5%

Krug Rose Shampanje 0.75L Gift Box 12.5%

Regular price Lek 48,300.00 ALL
Regular price Sale price Lek 48,300.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Shtëpia e Krug u themelua në 1843 nga Joseph Krug. Prodhuar në verilindje të Francës.Krug Grande Cuvée përfaqëson shprehjen maksimale të filozofisë Krug, e bazuar në zejtari. Eshtë një perzierje e një shumësi verash. Finesa e saj e jashtëzakonshme është për shkak të pushimit të paktën gjashtë viteve në bodrum. Duhen më shumë se njëzet vjet për të bërë një shishe Krug Grande Cuvée. Ngjyrë e thellë e artë, elegante me flluska. Aromat e luleve te sapocelura te pjeshkes, frutave të pjekura dhe të thata, marzipanit, xhenxhefilit dhe agrumeve. Shije e lajthisë, elbit, agrumeve, bajamet, brioshit dhe mjaltit. Viti 2012.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.