Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Krug Grand Cuvee 168 Edition Shampanje 0.75L Gift Box 12%

Krug Grand Cuvee 168 Edition Shampanje 0.75L Gift Box 12%

Regular price Lek 38,850.00 ALL
Regular price Sale price Lek 38,850.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Molinari Sambuca është një pëlqim i ëmbël dhe i fortë, aromatik, i përgjegjshëm nga receta sekrete e familjes Molinari. E bërë nga farat e luleve se anisonit, sheqeri, bimë dhe erëza të ndryshme. Shija është e këndshme, e ngrohtë dhe e plotë në qiell.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.