Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Kozel, Kanaçe 0.5L

Kozel, Kanaçe 0.5L

Regular price Lek 130.00 ALL
Regular price Sale price Lek 130.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Birre Ceke. Perberesit: Uje, Malt, Elb, Hops Kozel Lager ka një shije të butë, delikate të hidhur të malt dhe HOPS, dhe shkëlqen në mënyrë perfekte.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.