Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Kozel e Zeze Kanaçe, 0.5L

Kozel e Zeze Kanaçe, 0.5L

Regular price Lek 150.00 ALL
Regular price Sale price Lek 150.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Birre Ceke. Perberesit: Uje, Malt, Elb, Hops Birra e errët Kozel prodhohet nga malte të veçanta të errëta, e cila është arsyeja pse shkuma e saj është e errët, ndryshe nga birrat me ngjyra të tjera. Ka një shije karameli me një aromë të butë dhe një ngjyrë kafe të errët.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.